Home Entertainment PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT

PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT

7
0

Newest video updates concerning . Watch this “PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT” video under:


PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT
PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT
PAMER BOJO DIDI KEMPOT COVER BY REMEMBER ENTERTAINMENT

Terimakasih yang sudah help channel kami. Video reside cowl akustik terbaru dari Bear in mind Leisure PAMER BOJO DIDI KEMPOT
Semoga video cowl reside akustik yang Bear in mind Leisure bawakan ini berkenan buat teman2 semua yaa

Jangan lupa dengarkan PAMER BOJO DIDI KEMPOT versi aslinya yaa

LIRIK

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

NELLA KHARISMA GUYON WATON DJ REMIX

Yuk subscribe Bear in mind Leisure, karena bakal ada banyak video cowl di channel ini, lagu galau, lagu terbaik indonesia, lagu hits cowl versi akustik, cowl versi piano, semua lengkap dengan lirik supaya teman-teman semua bisa ikutan karaoke bareng Bear in mind Leisure

Bear in mind Leisure Yogyakarta

“The place music is sounded, there’s a happiness”

Profesional Music Leisure for
– Marriage ceremony Occasion
– Birthday Occasion
– Gathering
– Product Launching
– and many others..

Primary Acoustic | Full Acoustic | Keroncong Fashionable | Band & Mini Orchestra

For Enterprise Inquiries
Cellphone & WhatsApp: 081804248321 (Billy)
Instagram: @keep in mind.leisure

#didikempot #pamerbojo #keroncong..(learn extra)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.